I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu priču , a koja se tiče svadbi . Naime , kada je reč o svadbama , pogotovo onima koje se organizuju na Blakanu , one svakako zaslužuju posebnu temu u medijima . Mnogo je događaja iz dana u dan koji možemo da čujemo da je se desio na jednoj svadbi ,te je to svakko nešto što ume da bude jako šokantno . Naime , svakako taj dan treba da bude onaj za pamćenje , koji će mladenci da prožive na najlepši mogući način , ali često nije tako , pa se dan za pamćenje pretvori za noćnu moru .

Mi vam danas donosimo jednu priču , a koja je se desila tik nakon venčanja , odnosno prve bračne noći. Dakle ,radi se o jednom paru iz Alžira , koji je odlučio da se venča , a njihova svadba je u konačnici dobila takav epilog da su odma nakon prve bračne noći azvrili u medijima. Dakle , radi se o tome da je mladoženja doživeo šok prve bračne noći , a sve jer je svoju nevestu video bez šminke , na šta je totalno odlepeo , šokirao se , te rzatražio razvod braka.

Dakle , njih dvoje su se venčali na prelepoj ceremoniji , te kao i svaka mladenka mlada je bila doterana kao nikada u životu. Međutim , na red je došla i prva brčna noć , i jutro nakon nje , te je ona skinula tešku i profesionalnu šminkiu , a mladoženja je ostao u stannju šoka. Naime , on je nikada ranije nije video bez šminke , te nije mogao da veruje u šta gleda. LOn je odmah sutradan zatražio razvod braka , te sada traži odšđtetu zbog pretrpeljenog stresa. Naime , njegov advokat je istakao da je se on toliko uplašio , da je isprva mislio da je lošpov ušao u kuću.