U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču , a za koju se i dalje ne zna da li je u pitanju neka legenda ili je reč o istinistom događaju. Bilo kako bilo ova priča ledi krv u žilama. Dakle , reč je o slučaju mlade Ane , koji je obišao celu Srbiju , a radi se o tome da je Ana mesec dana pre svoje udaje odluččila da poseti vračaru.

Naime , ona je tada joj naglasila da će je velika nesreća zadestiti u narednom periodu , kao i da joj ovaj brak donosi veliku nesreu , a doći će i do smrti.  Ona previđe uzbuđena od istog samo je odmahnula gavom. Naime , svadba je prošla , a ona već nakon nekoliko dan apočela je da gubi snagu i oseća veliki umor . Dane je provodila ležeći u krevetu, a lekarski nalazi nisu ukazivali na bilo koji konkretan problem.- Ležala sam u krevetu jedan dan i gledala film, kada sam osetila kako telo počinje da mi se oduzima. Tresla sam se i činilo mi se ću se ugušiti – počinje svoju ispovest Ana.

Naime , nakon nekog vremena je uspela da se smiri , te je sve prepisala iznenadnom napadu panike , međutim u kupatilu je doživela novi šok. Njeno ttelo su preplavili crveni pečati ,a  kada je sutradan otišla kod lekara , na njenom telu ništa nije bilo , a prema analizama koje su urađene izgledala je kao potpuno zdrava. Također je jedne noći vozila automobil , te se ista stvar ponovila. Ostatak teksta pročitajte ovde.