Svadbe su uvijek bile posebna stvar, posebno na balkanu kada znaju da odu u totalno drugom pravcu. Kada se dohvati koja kapljica više, onda krenu nekada i prepirke koje se znaju pretvoriti u jako neugodne situacije. Nekada dođe i do kolektivne tuče, a u nerijetkim situacijama zna intervenisati i sama policija, a društvene mreže su pune takvih snimaka koje vam govore o ovome o čemu mi zapravo i pričamo. 

Totalna je razlika svadbi koje možemo da vidimo u Americi ili na nekim filmovima, gdje svira klasična muzika, gosti su u smokinzima, jede se umjereno pored nekog morskog odmarališta. Vjerujemo da znate da su kod nas prasaadi i janjadi nataknuti na ražanj, pjevačica koja se u miniću penje po stolovima kada atmosfera deffinitivno proključa, i onda nastaju scene koje se prepričavaju godinama. 

Ono što je specifično po današnjim svadbama jesu koverte, bez kojih ne može proći niti jedna moguća svadba. Tako da svi čekaju taj trenutak, jer budućim mladencima jako dobro dođe kada saberu pare koje su dobili na svadbi, tako da mogu otići negdje na medeni mjesec i pokriti jako velike troškove same svadbe. Mi vam tako danas donosimo jedan jako neobičan slučaj kada je u pitanju darivanje samih mladenaca. 

Njih dvoje su otvorili kovertu od ujke i ujne, a unutra je bilo oko 200 eura, to im nije ni bilo čudno, jer je ujak imao jako dobar biznis, pa i ne čudi ova cifra koju su tu zatekli. Međutim, ujak se javio nakon 3 mjeseca i priredio im nezaboravno iskustvo. natvao ih je i rekao da je pogriješio, namjeravao im je darivati 50 eura, ali su on i žena napravili veliku grešku. njih dvoje su odmah vratili cijelih 200 eura koje su dobili…