U nastavku dnašanjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme , a koja se tiče svadbi i mladenaca , a koji uprkos krizi u koju je svet upao na račun finansija i dalje ih ima u što većem broju . Naime , uvek su mnogi mislili da je Balkan mesto gde se sve i svašta dešava na svadbama , ali da ništa bolja situacija nije ni u svetu pokazuje nam sledeća priča , a gde su jedni mladenci samo nekoliko sati nakon venčanja doživeli šok.

Naime ,radi se o tome da je nek0on an svadbi Džejmi i Pola ukrao sve poklone , kao i novac , a koji su mladenci planirali da iskoriste za bračno putovanje. Naime , ono što je svakako još gore jeste da je ukradenn i automobil marke BMW X5 . a koji je od mladoženjinog oca , te također potvrda na kojoj stoji da je brak sklopljen. Dakle , ovaj pafr je se venčao u Selbiju u Engleskoj , a na spavanje su otišli negde oko ponoći , a kada je jutro svanulo primili su neugodan poziv :

– Bili smo oduševljeni našim danom venčanja, ali onda smo otkrili da je provaljeno u tri prostorije. Niko više nije razmišljao o venčanju nego samo o tome šta smo izgubili. Zamolili smo ljude na svadbi da nam daju nešto novca za medeni mesec i oni su ga stavljali u čeličnu kutiju nalik na poštansko sanduče koja je bila zaključana. Unutra je bilo sigurno 1.000 funti – ispričala je mlada. Također su lopšovi ukrali i instrumente kojima je bend svirao , a čiji član je bio mladin brat.