Nekadašnja pjevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lijekova sa vinom. Dunja, koja se više ne bavi muzikom, a poslednjih godina živi u Napulju, rekla je između ostalog, kako nije na alkoholu, na kokainu ili na antidepresivima i kako je zlostavljana od pete godine.

Odmah nakon što je nekadašnja pevačica snimila uživo uključenje na Instagramu, publika je alarmirala, pozvala njene prijatelje, policiju i hitnu pomoć.
Jedan od Dunjinih prijatelja javio se, saslušao o čemu je riječ i čim je odgledao klip, pokušao je da dođe do pjevačice. Međutim, kako saznajemo, ona se nije javljala na telefon, nakon čega je alarmirao njenog ljubavnog partnera.

Prijatelj izjavljuje kako je odmah počeo da je zove, ali nikako nije uspjevao da je dobije. Sjetio se da negdje ima broj njenog partnera i okrenuo je njega. Kada mu ispričao šta je rekla u videu i šta je uradila, on je odmah pozvao policiju. Također je dodao da je njen momak Fredi zajedno sa policijom upao u stan i tamo su je zatekli u besvjesnom stanju. Popila je lijekove i vino. Odmah je došla Hitna pomoć i odvezla je u bolnicu u Napulju.

Dunja je, prema poslednjim informacijama, u nesvesnom stanju. Živa je, ali u nesvesnom stanju. U bolnici se trude da je povrate u život.
U toku noći, na društvenim mrežama se oglasio i Dunjin momak Fredi i napisao da je u stanu zatekao scenu iz horror filmova, ali da je spasio jednu dušu.

Video pogledajte ovdje:

https://www.blic.rs/sudbine/dunja-ilic/2t513ve?ref=fbblic