Ako pratite domaću estradu i televiziju, sigurno ste upratili da je jedna od najpoznatijih televizijskih kuća Pink televizija koju drži slavni muzičar i basista po imenu Željko Mitrović. Ovaj muzičar je bio u mnogim grupama kao što su Oktobar 1864 i njegov novi projekt po imenu Monx, a on najviše profita ubire preko Pinka.

Pink je jako profitabilan televizijski kanal zato što veliki broj ljudi širom regiona gleda emisije kao što su “Zvezde Granda”, “Parovi”, “Zadruga” i slično i ova visoka gledanost Mitroviću i njegovoj porodici omogućava lagodan, luksuzan život i svi znaju njegovu 18-godišnju kćerku koja je već i vjerena u tim godinama. Na svojim Instagram objavama i story-ima, ona dijeli svoj glamurozan i luksuzan život te skupocjene poklone poput dijamanata i dragog kamenja koje njen dečko koji je također dobrostojeći kupuje i stalno je obasipa istim. Ova djevojka zaista živi život na visokoj nozi i čini se da tome nema kraja.

Naime, za punoljetstvo je dobila jedan poklon koji baš nije niko očekivao i mnogi su počeli da pričaju svašta na njenom Instagramu vezano za to. Svi su očekivali da će objaviti još neki skupocjen poklon ali čini se da to nije slučaj već nešto potpuno neočekivano.

Naime, Mitrovićeva kćerka je na svom profilu pod nazivom “sixchick” podijelila story sa dvije plišane životinje i mnogi smatraju da je u pitanju neka šala. Ne mogu da vjeruju da joj je nakon svih tih skupocjenih poklona njen momak bogataš kupio samo plišane lutkice, ali ne mora značiti da je ovo njen poklon zaista.