Prije mjesec danaje u Srbiji preminula Marina Tucaković kojaje bila najpoznatiji i najplodonosniji tekstopisac na našim prostorina i iz čijeg pera je izašlo preko deset hiljada pjesama od ojih su mnoge postale bezvremenski hitovi ne samo narodne i folk nego i pop muzike.

Marina je godinama vodila bitku sa zloćudnom bolesti i pred sam kraj života se zarazila i korona virusom i ljekari joj nisu mogli pomoći. Od nje se na društvenim mrežama oprostila cijela estrada a muž Futa i sin Laća su bili shrvani bolom i tugom. Mediji su izvještavali i o incidentu koji je izbio na sahrani kada je Laća zamolio Cecu Ražnatović da napusti groblje i oko toga se podigla velika prašina mada neki kažu da to nije bilo zbog njihove lične netrpeljivosti nego zbog epidemioloških mjera.

Također se priča kako je Marina imala svesku u kojoj se nalaze imena njenih dužnika od kojih su skoro svi poznati estradnjaci i da ukupan dug iznosi blizu sto hiljada eura a da Laća koji je sada u posjedu te sveske samo čeka da prođe 40 dana od majčine smrti i da ta imena objelodani. Čudna stvar koja je zaprepastila njene pratioce na društvenim mrežama se desila kada se na Instagramu na njenom nalogu pojavio stori koji je glasio: Pozdrav svima. Od sada će administrator objavljivati postove.

Naravno, i dalje ćemo šerovati sve vezano za humanitarne akcije. Nakon što se ispostavilo da će se marinin profil i dalje koristiti u humanitarne akcije svi su bili oduševljeni jer se ona dok je bila živa zalagala da se pomogne svima koji su u potrebi.