Nedavno smo pisali o slučaju koji je potresao cijelu Srbiju a radilo se o Draganu Bradiću Sergiji koji je živio u jednoj improvizovanoj zemunici na planini Javor kada ga je slučajno vidio radnik koji radi na održavanju električnih vodova. On je prepoznao Dragana i bio je iznenađen kada je shvatio u kakvim uslovima živi posebno zbog toga što se radilo o čovjeku koji je učestvovao u bici na Košaru i kojeg je često viđao u Ivanjici.

On je mislio da Dragan ima dovoljno prihoda i da živi u kući ali se ispostavilo da to nije tačno a niko od Draganovih poznanika nije znao da on praktično živi u šumi sa vukovima. Dragan je bio gost u Dnevniku glasa Zapadne Srbije i ispričao je svoju tužnu životnu priču i zbog čega je morao da živi u zemunici.

Rekao je da je imanje koje je njegov otac imao on prepisao bratu pa su Dragan i sestra ostali bez ičega. Radio je za nadnicu i na taj način nekako jedva spajao kraj sa krajem da bi preživio a onda je otišao da živi u šumi. Nakon što su ga pronašli u zemunici po ovoj hladnoći odmah su reagovali i iz opštine ali i drugi dobri ljudi Ivanjice pa je tako Dragan prvo odveden u bolnicu a kada je izašao dobio je smještaj u hotelu.

Dragan priča da se odmah sljedeće jutro obrijao a na inicijativu predsjednika opštine njemu će biit dodijelje plac na kojem će se Draganu izgraditi kuća zahvaljujući ljudima velikog srca koji su se javili da mu pomognu. Ispričao je kako je dok je bio u šumi jeo samo jabuke a nikome se nije obratio za pomoć jer ga je bila sramota. Iako nije vjerovao da mu se život može promijeniti i da će preživjeti zimu, sada misli da može živjeti život dostojan čovjeka.