Kada je estrada u pitanju , u današnje vrijeme , malo je onih koji ne konzumiraju alkohol , kao i opjne droge , to je postalo sastavni dio skoro svakog nastupa. Mediji , često naše pjevače uhvate sa čašicom , a ponekad popiju koju više , pa zaveše na odvikavanju.

 

Pjevačica Nataša Bekvalac , je jedna od najpopularnijih i najzgodnijih pjevačica na našoj domaćoj sceni. Iza sebe ima veliki broj hitova , a mnoge njene pjesme se stalno vrte po radio stanicama , kao i na TV ekranima. Nataša je nedavno napravila i korona koncert , koji se prenosio online.

Nataša je priznala da se pomalo umorila od silne tehnologije u muzici , pa je odlučila da napravi jedan akustik koncert za svoju dušu , za prijatelje i fanove. Nataša je odgovarala na mnoga pitanja fanova , ali na jedno nije htjela. Naime , rekli su joj da kaže nešto smiješno , ali je ona odbila jer je popila viski prije nastupa. Nataša je priznala da je to za nju postala tradicija , te da skoro nikada nije imala nastup trijezna , osim jednom , i to je za nju bio najdosadniji nastup ikada.