O jednoj vrlo tužnoj priči majke iz Hondurasa smo odlučili danas da pišemo, kćerka je blokirala, a priča se proširila društvenim mreža brzinom svjetlosti, pravi lavinu reakcija je izazvala.

Bilo je tu mnogo komentara, osuda prema kćerki. Nesretna žena je otišla u servis mobilnih telefona, mislila je kako joj je u kvaru telefon, uprkos bezbroj pokušaja, ona nije mogla dobiti svoje dijete.

@enmanuel___20

Prt1 😢

♬ sonido original – 𝐸𝓃𝓂𝒶𝓃𝓊𝑒𝓁

Jedan od radnika je pogledoa, potom je ustanovio da je sve OK sa mobilnim telefon, da je u dobrom stanju, a vlasnik pozvanog broja odnosno kćerka od žene, blokirala je majčin broj, tako je onemogućila da joj piše poruke, odnosno da joj upućuje pozive.

A da ne bi slomila srce ovoj majci, službenica je potom zamolila gospođu da sačeka, dok serviser nešto ne popravi, a potom je serviser nazvao okrutnu kćerku sa drugog broja, i rekao da je htio da zna da li u posljednje vrijeme ona komunicira s majkom.

Rekao je da je on tehničar u TC, a da je njena majka došla u njihov servis kako bi popravila telefon, a ustvari ona je blokirala svoj broj.

Htio je da kaže da ona kontaktira svoju majku, pošto je mnogo zabrinuta.

A gospođa s druge strane telefona se uahvalila, rekla je da će poslije pokušati nazvati majku.

Nakon što je problem riješio, muškarac je ovoj nesretnoj i zabrinutoj majci vratio telefon, a rekao da ništa ne duguje.

Uprkos svemu, majka je mislila kako joj je telefon popravio, ne znajući šta se desilo tačno. Stotine reakcija korisnika društvenih mreža je izazvala ova priča.