29. godišnja glumica Mira Najran iz indijskog grada Laknaua je ispičala na svom profilu na Instagramu šta joj se desilo kada je poslije 11 mjeseci riješila da odradi sve laboratorijske analize i preglede kod ginekologa kako bi utvrdila zbog čega ne može da zatrudni.

Ona se prije godinu dana udala za Ameša Najrana s kojim je prethodno godinu dana bila u vezi. Kaže da je odnos sa Amešom bio veoma lijep i voljeli su se skoro od prvog dana, ali to ipak nije bio slučaj u komunikaciji Mire sa svekrvom.

Ispostavilo se da ju je svekrva skoro godinu dana dro girala prilikom susreta njih dvije, a sve to kako ona ne bi mogla da zatrudni.

– Već posle dva tri mjeseca počela sam da se pitam šta mi se to dešava. Konstantno me je boljela glava, bila sam bezvoljna i izbjegavala sam ljude, a svaki put kada bih o djeci pričala sa Amešom, bježala bih od pokušaja da zatrudnim ili ne bih mogla da se opustim kao što sam mogla prije. Ništa mi nije bilo jasno, pa sam odlučila posjetiti ginekologa. Oboje smo se provjeravali više puta, nikakve probleme oko začeća nismo imali, bili smo plodni i potpuno zdravi – kaže Mira.

Dok je to trajalo, odnos sa svekrvom je veoma uznapredovao zato što se Mira osjećala loše i razočarano.

– Dolazila sam sve češće kod nje na kafu, združile smo se, a da nijednom nisam pomislila da ona stoji iza svega toga. Nekada sam i svaki dan bila kod nje. Uveče bih se osjećala loše i išla sam u krevet sa užasnom glavoboljom, nisam znala šta mi je.

Ostatak pročitajte OVDJE.