Poznata glumica Mirka Vasiljević sa svojim mužem Vujadinom Savićem čeka četvrto dijete, a kako kaže ima pozitivnu tremu pred porođaj i svašta je doživljala u toku četiri trudnoće.

– Vujadin i ja ni jedno trudnoću nismo čekali, već se to odmah sve dešavalo. Svaka trudnoća je bila voljena i željena, a prihvatila sam to kao prirodne promjene koje se kod žene dešavaju. Za sada u trudnoći nema nikakvih problema, slušam doktore i to je najbitnije, s druge strane nema razloga da me Vujadin razmazi u toku drugog stanja. Kroz emotivne stvari prolazimo različito u životu, ovo je jedna prirodna pojava i žena ima mogućnost da uživa u tome, a danas se susrećemo s tim da žene imaju problema sa trudnoćom, začećem i da vode brojne komplikacije, i stvarno mi je žao zbog toga. Sada se sve više dešavaju ozbiljni problemi budućim majkama i zbog svega toga nema razloga da se razmazim. Djeca su mi uvijek tu da mi nešto prinesu i donesu, kad god ja to ne mogu. Tu su dva velika muškarca i uvijek su oni tu za mene, šta god to trebalo – kaže Mirka koja je spremna za porođaj kada za to dođe vrijeme:

– Bude pozitivna trema pred porođaj uvijek. Imala sam neobične situcije kroz cijeli svoj život, tato što svaki doktor ima svoje viđenje kada će se porođaj desiti. Svaki put je neizvjesno gdje ću se poroditi zato što nikad ne znam u kojem ću gradu da završim do tada. Svaki porođaj je priča za sebe, a meni je najbitnije da ja budem bezbjedna i da se beba rodi živa i zdrava, a u 21. vjeku toliko mogućnosti postoji – istakla je glumica koja još uvijek ne zna kojeg je pola beba.