Djevojka koja je ponijela titulu prve Mis Srbije je bila Mirjana Božović koja se poslije toga pojavila i u rijalitiju Farma prije tačno 12 godina i tada je važila za jednu od najljepših djevojaka u regionu.

Nakon učešća u rijalitiju se povukla iz javnosti a kako se poslije saznalo udala se za muškarca koji je od nje stariji 22 godine i koji je danas biznismen a široj javnosti je poznat kao jedan od glavnih likova koji su se pojavili u čuvenom dokumentarcu iz devedesetih Vidimo se u čitulji koji je govorio o pripadnicima beogradskog kriminalnog podzemlja. Radi se o Željku Rutoviću koji je od svoje mladosti prilično kontroverzan lik i smatarlo se da je jedan od žestokih momaka sa asfalta i jedan je od rijetkih koji se pojavio u ovom dokumentarcu a još uvijek je živ, pored Kristijana Golubovića.

Željko i Mirjana su se vjenčali prije osam godina a godinu dana ranije je ona rodila njihovog sina Ognjena a prije dvije godine su dobili i blizance, dječaka i djevojčicu a žive na visokoj nozi i uglavnom putuju po svijetu i obilaze luksuzne destinacije. Mirjanin muž danas ni ne zna šta sve ima u svom vlasništvu a koliko se zna u javnosti vlasnik je lanca objekata brze prehrane, kockarnice i hotela.

Pored djece koje je dobio sa Mirjanom on ima još petero koje je dobio u svojim prethodnim brakovima i vezama. Inače Rutović je prije nekoliko mjeseci osuđen u odsustvu zbog prebijanja Predraga Rankovića Peconija a pošto je bio u bjegstvu u vrijeme izricanja presude koja je glasila dvije godine i četiri mjeseca zatvorske kazne. Uhapšen je po dolasku u Srbiju a njegov advokat je zatražio ponavljanje postupka.