U vrijeme izbijanja pandemije korona virusa koje se desilo prije skoro dvije godine na televiziji su se najčešće mogli vidjeti razni medicinski stručnjaci koji su pokušavali građanima da objasne šta se dešava. Kada je u Srbiji prglašeno vanredno stanje svaki dan je krizni štab održavao konferencije za novinare i obavještavao o broju zaraženih i preminulih kao i o mjerama koje se preduzimaju da bi se spriječilo širenje zaraze.

Tada su svi u Srbiji ali i regiji primjetili doktoricu Dariju Kisić Tepavčević koja je najčešće odgovarala na postavljena pitanja a koja je svojim izgledom i ljepotom neke i naljutila jer je u vrijeme panike i straha kada smo bili zatvoreni u svojim kućama ona izgledala kao da je došla sa neke druge planete.

Uvijek je imala besprijekoran stajling i bila je savršeno našminkana i sa frizurom a njena elokventnost i znanje su bili za veliki respekt. Zahvaljujući svom znanju ali i radu ona je u novom mandatu postala ministarka u vladi Srbije i nalazi se u resoru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Ne viđamo je više tako često u raznim emisijama pa je mnoge iznenadilo kada su primjetili da je promijenlila imidž.

Ona je objavila fotku na Instagramu i može se vidjeti da je u rolci a cijeli stajling je dodatno upotpunjen satom i naušnicama. Ono po čemu je prepoznatljiva je njena plava talasasta kosa i nju nije dirala. Fotka je nastala tokom sastanka onlajn pod nazivom RE-Intergrate – Ka održivom povratku i reintegraciji a govorilo se o potrebama ugroženih grupa stanovništva i razmatralo o raznim vidovima pomoći.