Vjerujemo da se svi sjećate septembra 2020 godine kada se uveliko najavljivala Zadruga 4, koja će biti najgledanija u istoriji ovoga rijalitija, i bogami se pokazalo kao istinita tvrdnja. Ali, bilo je dosta onih koji su sumnjičavi i nisu vjerovali da može nadmašiti neku od prethodne 3 sezone, ali su se itekako prevarili u svojim razmišljanjima. Željko Mitrović je imao adute u rukavu.

Vjerujemo da svi uživate u posljednjih par mjeseci, a ono što pokazuje sama Miljana Kulić je više nego skandalozno, ona je baš uvijek u centru skandala, i jedina je od takmičara koja se smije upustiti u bilo kakvu raspravu ili svađu sa samim Kristijanom Golubovićem. Ima jako dobar honorar, i sam Željko Mitrović donbro zna da je ona pored kristijana Golubovića njegova zlatna koka. 

Vjerujemo da se svi sjećate situacije od prije 10 ak dana kada se mILJANA Kulić obrijala na nulu, i kada je počela da histeriše po cijelom studiju, a sam Kristijan Golubović je bio svakako iznenađen sa njenim postupkom. Međutim, ona i dalje ne prestaje da šokira, jer je jučer tako izjavila da planira da zaradi jako dovoljno para za svoga sina Željka, i onda će se definitivno da ubije. 

Vjeruje kako će da završi u paklu, jer je do sada u samo jednoj godini dana imala čak 3 abortusa. Kako kaže svaku noć sanja mrtve bebe, dolaze joj na san, i zna da je jako puno pogriješila u svemu ovome. Ako se ne ubije, završiće u psihijatriji. Vaša mišljenja o Miljani Kulić?