MIlica Todorović je jedna od mladih zvijezda narodne muzike, koja je na najbolji mogući način iskoristila odskočnu dasku koja se zove “Zvezde Granda”. Odmah nakon završetka ovog takmičenja, njoj su se desile neke pjesme koje su apsolutno imale odjeka u javnosti, tako da je danas pjevačica koja je i više nego cjenjena u muzičkim krugovima. 

Međutim, u privatnom životu joj nikako ne ide dobro, ona ima problema sa zdravljem, štitna žlijezda joj pravi i više nego puno problema, tako da je na kraju trebala ići u Englesku na terapije, ali je sve otkazano kada je krenula pandemija korona virusa. Ni u emotivnom životu joj ne ide baš najbolje, veza sa Petrom Strugarom se raspala prije par mjeseci, iako su im predviđali brak i brdo djece, ali je na kraju opet puklo. 

Vjerujemo da se svi sjećate optužbi i sa jedne i sa druge strane. Na kraju je ispalo tako da je Petar pronašao poruke koje je ona imala sa bivšim zaručnikom, i tu je odlučio da presječe. Prije par dana je bila gost na Pink TV gdje je govorila o svojoj karijeri, ali i njenom angažmanu u TV reklamama, pa se može reći da joj i gluma ide jako dobro. Voditeljica je primjetila i veliki prsten na njenoj ruci, pa je krenula i priča oko veza i romansi. 

Uveliko je povezuju sa poznatim srpskim košarkašom Markom Jarićem, a ona je rekla da zna samo čime se bavi, i da nema veze sa Markom po tom pitanju. Da li ovdje ima nešto više?