U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču koja je se desila u jednom selu. Radi se o tome da su Milan i Nada Đupovac do pre pet godina živeli u Šapcu , koji je po njihovom ukusu bio previše bučan , jer su se u zgradi u kojoj asu stanovali nalazili i kafići. Shodno tome došli su na ideu da u jednom obližnjem selu naprave kuću od slame , i to starinsku , bas kako se radilo pre stotinu godina.

Njihova ideja je oduševila mnoge koji su imali priliku da je vide , a sada sa svojom decom žive u njoj. Međutim , sve je zainteresovalo kako izgleda enterijer kuće , pa smo saznali da kuća ima 120 kvadrata , a ovaj bračni par ju je sam izgradio uz pomoć prijatelja. Naime , kako saznajemo počeli su da je prave pre pet godina , a za nju im je trebalo 20 hiljada evra. Kažu da je se dešavalo i da ismejavaju ovaj njihov ppostupak , na primer kako najpametnije prase u bajkama pravi kuću od cigle , a ne kao oni od slame , te su nagađali da kopaju i bazen. Ništa ih nije moglo pokolebati jer su znali šta žele.

Sada ulaskom u ovu kuću ne možete da da ne osetite sveži vazduh , jer ipak je ona izgrađena od prirodnog materijala. Nada i Milan su se u ovu kuću uselili 2018 godine , a ona je po struci farmaceut , dok je on nastavnik telesnog vaspitanja. Krov ove kuće je pod uglom od 45 stepeni , pa se samim tim niz njega sljeva i kiša i sneg. Dok je mnoge iznenadilo što je temelj kuće ravan ,te su se pitali zažto nije trakast kao kod ostalih.