Svi znamo koliko je talenta na našim prostorima, ali nažalost to danas ne možemo iskazati jer nedostaje novca i interesa. U bivšoj Jugoslaviji koja je bila ujedinjena i uređena država, mnogo se ulagalo i u umjetnost i kulturu pa smo imali odlične filmove, muziku, književnost i slično, što danas nažalost nemamo.

Jedan od naših talentovanih glumaca je i Miki Manojlović. Da li ste znali da je on zadnjih 30 godina u braku sa 20 godina mlađom Tamarom Vučković koja je također odlična glumica i veliki talenat. Pokazala se u serijaliziranim radovima poput “Na terapiji” i “Broz i ja”. Filmska ostvarenja koji prikazuju talenat Tamare Vučković su, između ostalih, “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”, a danas se ne bavi toliko radom pred kamerama nego se više okrenula Jugoslavenskom dramskom pozorištu gdje radi kao direktorica. Miki i ona zajedno imaju sina Ivana i veoma su zatvoreni kada je u pitanju njihov privatni i ljubavni život.

Miki je jedino otkrio kako su se njih dvoje upoznali i koliko mu Tamara znači. Otkrio je da je početkom 1990-ih čuo za novi mladi talenat po imenu Tamara Vučković i želio je raditi s njom, ali nije ni sanjao da će mu ova mlađa kolegica postati životna saputnica i istinska ljubav.

On o njoj priča apsolutno sve najbolje i baš se vidi da je voli, te smatra da njihova razlika u godinama ne igra neku ulogu kad je njihov zajednički život i ljubav u pitanju. Kaže da nije bilo Tamare, on ne bi bio ono što danas jeste.