Poznata pjevačica Mia Borisavljević se danas porodila i na svijet donijela svoju drugu kćerku.

Pjevačica se povodom toga oglasila na društvenoj mreži Instagram poslije carskog reza koji je imala i otkrila svima kako se njena druga kćerkica zove.

– Zdravo svete, ja sam Tea Grujić, sestra Emina i ćerka Bokijeva i Mijina. Rodila sam se danas u 12:45 sati, teška sam 3,160 i dugačka 52cm. Čupava sam, crna, baš onakva kakvu me mama sanjala još u petoj sedmici trudnoće. Hvala mojoj doktorki Sladji koja mi je pomogla da bezbrižno dodjem na ovaj svijet i hvala svima na čestitkama i svim lijepim željama. Odoh sada da spavam i gledam svoja bebeća posla. Voli vas vaša Tea – napisala je Mia na Instagramu.

Tako je portal Pink. rs odmah je stupio u kontakt sa Mijom, kako bismo vidjeli kako se osjeća poslije porađaja i da bi joj uputili sve te čestitke.

– Sve je super, hvala vam puno. Beka je dobila ocjenu deset (smijeh). Ja sam okej, malo u bolovima, ali okej – rekla je Mia za Pink.rs.

Moramo podsjetiti da se Mia oglasila par dana prije porođaja. Tada je kazala da je spremna za porođaj, a za sutra joj je zakazan termin za carski rez. Ona je do zadnjeg dana porođaja vrlo ativna, te je otkrila kako nema straha od carskog reza.

– Iskrena da budem, sve sam ostavila za 5 do 12 i sada ne znam kud ću prije. Nemam nikakav strah što se tiče carskog reza, bez brige sam, ipak sam se predugo spremala za ovaj momenat i pravo da ti kažem, jedva čekam, po ovoj vrućini, baš mi je teško da funkcionišem, to razumiju sve trudnice – rekla je Mia.