Rijaliti kao forma programa svakako je obeležila poslednje godine , a Dejan i Dalila Dragojević su par koji su ove godine zapečatirali sezonu Zadruge, jer su do sada izazvali neviđene situacije. Jasno i glasno se može reći da je Dalila prva žena koja je prevarila svoga muža javno , na nacionalnoj televiziji , te uplovila u ljubavni odnos sa drugim muškarce,m , tačnije sa Filipom Carem , koji je također aktuelni učesnik pomenutog rijalitija .

Mesecima možemo svakodnevno da posvedočimo raznim dešavanjima u ovom trouglu , a čiji detalji izazivaju gnev kod ljudi. Poznato je i da su se odlučili da se razvedu pred kamera , jer kao kažu sve je se odigralo javno , zašto ne bi i razvod bio takav. Naime , Dalila je nastavila vezu sa Filipom , dok je Dejan nakon nekog vremena uplovio u ljuubavni odnos sa Aleksandrom Nikolić. Ono što je šokiralo javnost jeste da su se sada pojavili dokazi koji pokazuju da su se oni celo ovo vreme igrali , kako sa ljudima sa kojima su uplovili u odnose , tako i sa zadrugarima , a i sa gledaocima.

Iako je se do sad dosta pričalo da je ovo sve njihov dogovor , ipak niko nije mogao da poveruje u ovo , jer ko bi smeo sve to da izdrži zarad novca. Kako što smo već naglasili oni su razvod odigrali pred kamerama , gde su se i potpisali , a Djan je par šuta čak i tražio da se proces ubrza , kako bi Dalila vratila svoje devojačko prezime Mujić. Mđutim , javnost je zaintrigirala situacija , gde je jasno vidljivo da Dalila nosi dve bure na ruci , a mi vam u nastavku ostavljamo fotografiju kao dokaz , pa zaključite sami.