Najpoznatija pjevačica sa naših prostora je svakako Lepa Brena. Ona je svoju karijeru počela graditi još za vrijeme postojanja Jugoslavije, a jedna je od rijetkih koja je uspjela održati karijeru do dana današnjeg. U sretnom je braku već dugi niz godina, sa bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem, poznatijim pod nadimkom Boba.

Njih dvoje imaju dva sina u svom braku, Viktora i Stefana Živojinovića, koji se također često spominju u javnosti. Naime, Boba je imao i brak prije Lepe Brene u kojem je dobio sina Filipa Živojinovića. Filip je 2018. godine u mjesecu junu oženio poznatu mladu pjevačicu Aleksandru Prijović s kojom je dobio sina kojeg su nazvali Aleksandar. Njih dvoje od tada žive zaista divan i porodični život, povučen od medija koliko god je to moguće.

Od dana kada se saznalo da su se zaručili, svi su u javnosti i medijima Aleksandru Prijović počeli zvati Breninom snajkom. U početku je Aleksandra govorila kako joj to imponuje, s obzirom da je Lepa Brena velika zvijezda na našim prostorima, ali opet ne bi voljela da je po tome mnogi pamte. Kako je navela, mnogim njenim kolegicama je mnogo veći problem njen brak nego što je njena muzička karijera, te da joj nikako ne mogu oprostiti to što se udala baš za njega.

Kako je sama rekla, izgleda kao da je Aleksandra svoje ime u muzici izgradila preko Filipa i Lepe Brene, što svakako ne bi voljela da ljudi zaista pomisle. Sama finansira svoje spotove i svoje pjesme, što javnost zapravo i nije znala dok nije rekla. Isto tako, naglasila je da njoj Lepa Brena nije prava svekrva, već je to Filipova majka Zorica, ali da ima zaista divne odnose i sa jednom i sa drugom.