Kada je reč o roditeljstvu , možemo reći da je to jedina sigurna stvar , odnosno želja svakog normalnog čoveka . Naime , ipak kada je rečmo roditeljstvu , to je malo komplikovanije kada je u praksi .Daca svakako nisu za svakoga , apogotovo za onoga ko nema vremena da detetu ruži ljubav i pažnuju , kao i strpljenje koje u je potrebno da postane dobra osoba. Svakako svi koji rade na deci planiraju jedno dete , pa samim tim iznenade se kada čuju da ih očekuju blizanci , a zna se desiti i da žena rodi bliznace koji pripadaju različitim očevima. Naime , ova pojava se zove heteroroditeljska suprfekundacija , a do nje dolaze kada svje jajne ćelije oplodi različiti muškarac .

Dakle , upravo to je se desilo jednoj ženi koja je rdila blizance nakon osam meseci, pa je se setilla da je na dan oplodnje spavala sa dva muškarca . Naime , doktor koji je odlučio da ovo izuči je Tulio Jorge Franco , a on nije očekvao da će ikada ovo da dožii u životu. Dakle ,njemu je to svakako fascinatan fenomen , a sve je zvanično potvrđeno kada je urađen DNK , što je na kraju odrađeno i sada jedan od tih muškaraca pomaže pri odgajanju i othranjivanju te dvije bebe. Iako su blizanci, rođeni su u dvije skroz različite placente kod majke.

Svakako nam je ovo jedan od pokazatelja da je priroda čudo , te da se mnogo stvari znaju desiti koje nas sve šokiraju , a sveruje se da samo 20 ljudi na svetu postoji sa ovim slučajem .