Nekada davno prije morao se kupovati oglasnik, da bi pronašli neki solidan stan ili kuću za rentu, ili da bi prodali auto il,i bar neki drugi oglas, za sve to su bili predviđeni oglasnicu koji su se kupovali jako brzo On je bio itekako dobra olakšica, koja je uveliko olakšavala život samih ljudi. Kasnije je to postalo modernije, kako je krenuo telekst na televiziji. 

Tada s,mo mogli da vidimo i ljubavne oglase u sekciji “Spojena srca”, dok je danas u ekspanziji samog interneta, apsolutno sve moguće. Dovoljno je da na svoj profil postavite neki oglas, on se jako brzo šeruje i dođe do krajnjeg konzumenta za jako kratko vrijeme. Mi vam danas donosimo jedan oglas iz Srbije koji je apsolutno postao hit u cijeloj regiji, a tiče se jedne medicinske sestre, koja se zove Milena, i koja je imala i više nego decidne zahtjeve. 

Čovek iz Neogotina Jovan J koji danas ima 70 godina, traži ženu koja bi ga čuvala, a kojoj bi ostavio stan i penziju, ali za uzvrat mora da ima duge noge i da može da rađa. Milena A.(36) iz Beograda je bila prisiljena od strane rodbine da ne ostane usidelica, da se pošto poto uda. Na kraju je Milena bila tolik oočajna da je jednostavno odlučila da se javi na ovaj oglas. 

Kada je došla u Negotin, shvatila je da je Milutin visok i markantan lik, ima dvije ćerke koje žive u inostranstvu. Penzija mu nije bog zna velika, oko 21.000 dinara, ali je imao i kuću koju je iznajmljivao, tako da je Milena pristala na sve uslove.