I za sami kraj dana opet imamo jednu aktuelnu vest, koja nam dolazi iz srca Srbije, tačnije iz Beograda. Verujemo da ste svi čuli za veliki incident koji se desio u Inđiji protekloga vikenda, kada su četvorica mladića, krvnički tukli jednog koji je ležao na podu. Kada je pao u nesvest, onda su ga nastavili udarati daskom od barskog stola i to u glavu. 

Ono što je najtragičnije od svega je to da su prolaznici ladno gledali kako oni masakriraju mladića i prolazili pored, a niko se nije setio da zovne policiju, a čak da i pozove pomoć. Slična situacija se danas desila u sred bela dana, kada je u tuči u kojoj je učestvovalo više NN lica, upotrebljeno čak i hladno oružje, između ostalog i sekira?!

Tako je danas poslepodne na društvenim mrežama, tačnije rečeno na Instagram profilu “Moj beograd” se pojavio snimak masovne tuče dve grupe polugolih muškaraca koja se prema nezvaničnim informacijama dogodila juče popodne nasred ulice u tom beogradskom naselju. Na snimku se vidi da se gađaju čime stignu, a jedan od njih čak juri protivnika sa velikom sekirom u rukama, što je van svake pameti da se ddešava u jednoj metropoli kao što je Beograd.

Još uvek se ne zna epilog celog incidenta, a još se ne zna da li je policija stigla da pohapsi sve vinovnike ovog groznog incidenta.