Rijaliti programi su u poslednje vrijeme postali najgledaniji program na malim TV ekranima mnogih domaćinstava kako u Srbiji tako i cijelom regionu. Ljudi svakodnevno prate dešavanja, komentarišu situacije i slično, i kada se završi sezona, jedva čekaju da nova krene. Zadruga je možda i najgledaniji rijaliti program na našim prostorima, sezona počinje 1.septembra svake godine, a oni koji su nestrpljivi uvijek kao zamjenu imaju drugi rijaliti program, a to su Parovi.

Svi gledaoci imaju neke svoje favorite, podržavaju njihove stavove, iskrenost i drugo. Jedan od takmičara, tačnije takmičarka Divna Milovanović je privukla pažnju gledaoca prvenstveno svojom iskrenošću. Ona je jedne sezone bila takmičar u Zadruzi gdje je uplovila u vezu sa Markom.Mnogi su međutim mislili kako njihova veza neće opstati i kako će se sve to okončati kada njih dvoje napuste rijaliti.

Međutim demantovali su sve koji su imali takvo mišljenje, i oni su svoju vezu nastavili i napolju, a nakon nekog vremena su se i vjenčali. Započeli su jedan skroman život, ali im je prošle godine socijalna služba oduzela dijete.Razlog tome je bila loša materijalna situacija, te su socijalni radnici smatrali da ti uslovi nisu pogodni za dijete njegov rast i razvoj i da će mu biti bolje na drugom mjestu, možda u nekoj hraniteljskoj porodici.Međutim Marko je našao posao i onda im je dijete bilo vraćeno.Ipak djeca treba da budu sa svojim roditeljima,da sa njima odrastaju i da im roditelji pružaju nevjerovatnu ljubav i pažnju.Divna i Marko su sada najsretniji, jer je njihova mala porodica opet na okupu.