U nastavku ovog članka prenosimo vam jednu naprije šokantnu ali i pomalo zanimljivu priču. Naime , kako situacija u našoj zemlji što se tiče ekonomije nije bila dobra ni pre rata u Ukrajini , tako ni sada nije na zadavoljavajućem nivou , pa se ljudi na sve načine trude da uštede po koji dinar , pa makar ako to bili neki iznimni postuci koji bi im na neki način napravili katastrofu.

Situacije u našoj zemlji dovele su do tog da su plate preniske , a pezije mizerne , dok su biroi za zapošljavanje puni, a ništa manje ni narodne kuhinje. Ponekad štednja na hrani , gorivu i ostalim potrepštinama nekada jednostavno nije dovoljna , pa se jako ceni kada neki mušarac ume da obavi neki posao , a da za to se ne mora svaki put zvati mastor. Današnja omladina se jako bavim onim bitnim stvarim , koje bi trebali da nauče , već samo gledaju da neko drugi to uradi za njih. Kada glava porodice ume da obavi neki majstroski posao , još kada je to u pitanju problem sa strujom to se jako ceni. Iako je rad sa strujom jako opasan , te se ne preporučuje da ” čačkate ” ako ne znate o tome , osobe koje se razumiju u ono što rade su jako cenjene. 

Naime ,poznato nam je da je bojler jedna narava u kući koja nam je najpotrebnija , ali koja troši jako mnogo struje . Međutim , ponekad i oni izgube svoj rok trajanja , pa je u 90 odsto situacija izgori i nastrada grejač . Marko Milišić iz Pančeva je redakciji Kurira poslao slike, šta je pronašao u svome bojlerui kada je skinuo poklopac, iznutra je krenula da izlazi neobična masa, za koju na prvi pogled nije znao šta je u stvari. Na kraju je shvatio da su se kablovi istopili, i da je to u stvari bilo to.