Posljednjih mjeseci ovakvi naslovi uopšte više nisu postali slučajnost, nego su postali svakodnevnic ai jednostavno nas više ništa ne može iznenaditi. Vjerujemo, da ste do sada apsolutno svi čuli za slučaj gospodina Antića, uvaženog profesora glume iz Beograda koji se tereti da je obeščastio jako veliki broj svojih učenica i to u doba dok su bile i maloljetne. 

Sada je on trenutno u pritvoru, dok se od žrtava, za koje se vjeruje da ih ima preko 20 uzimaju iskazi pred Beogradskim sudom, i ako se dokaže krivica mogao bi dobiti i maksimalnu kaznu koja važi u Srbiji za ovakve slučajeve, a to je do 40 godina robije. Marko leferti ima samo 37 godina, i on je prije 2 dana došao u opasnost da izgubi i posao i da dobije optužbu za seksualno uznemiravanje svoje učenice. 

Njega je tako izvjesna Angelina Doherty angažovala da poduči njenu ćerku koja ima 16 godina francuskom jeziku, te je on bio prinuđen da dolazi na privatne časove u njenu kuću. Majka je odmah primjetila da nešto nije u redu, jer ju je držao za bradu jer je mislio da se tako lakše izgovaraju neke francuske riječi. Onda ju je ispravljao dok sjedi, pri tome je dirajući za grudi, a onda je pred majkom rekao da je stvarno slatka. 

Idući dan je poslužila kafu i kolače, i onda kada se vratila u sobu, on ju je mirisao po leđima i smješkao se zavodljivo. Ona ga je prijavila policija, a on je dobio posljednju opomenu da će biti upisan u registar pedofila, i da će dobiti otkaz iz škole.