Marina Gagić je povrijeđena činjenicom da joj bivši vjerenik Darko Lazić nije pružio ono što bi trebalo i što je obećavao, a posebno je šokirana time što je vrlo brzo od njihovog prekida našao novu djevojku.

Bjes koji Marija osjeća, sada ima potrebu da iskali kroz svoju ispovjest u nekoj emisiji u kojoj bi otkrila kako se Lazić ponašao:

– Ona ne može da vjeruje kako je sve na kraju ispalo sa njim. Šokirana je što je tako brzo nastavio dalje i pronašao novu djevojku, a do sada nije željela da pokazuje u javnosti da je to tangira, ali ju je niz njegovih posljednjih skandala u javnosti toliko iznervirao da je riješila da sve otkrije o njihovoj nekadašnjoj vezi kao i njegovom odnosu sa porodicom – navodi izvor koji je blizak Marini.

– Marina želi da u nekoj emisiji, u vidu ispovjesti, ispriča šta je sve prošla pored sada već bivšeg vjerenika. Čak je i njemu, u toku jedne od posljednjih svađa, rekla da će to uraditi. On je bio u šoku, te joj je sve vrijeme ponavljao da to ne radi ni pod tačkom razno, neće ga poslušati i gleda da se što prije slože sve kockice i ispriča naciji cijelu istinu. Obećavao joj je vjenčanje, život u inostranstvu, a ništa na kraju nije ispalo kako se ona nadala – dodaje izvor.

Ona je na društvene mreže postavila stori koji je vrlo vjerovatno bio javno peckanje Darka.

– Mila, sreća je kraj onog što će ti kafe skuhati, a ne sa onim što će put oko svijeta obećati – pisalo je u njenoj objavi.