Kada pročitate naslov članka , mislite da je riječ o nekom horor filmu , ali nažalost ovo je naša realnost , i sve više ovakvih slučajeva se svakodnevno dešava u našoj blizini. Vjerovatno mnogi od nas i ne znaju s kim žive , i sa kakvim ljudima su okruženi , te da rijetko ko zna šta se to odvija u glavama drugih ljudi.

 

Jedan događaj , koji je podigao veliku prašinu , dogodio se u Rusiji. Naime , nezamislivi zločin se desio u ruskom gradu Sankt Petesburgu . Žena po imenu Marina Kakal , koja ima samo 36 godina , ubila je svog zaručnika , koji je inače bio poznati reper. Njegovo ime je Andy Cartwright , i imao je samo 30 godina.

Marinin zaručnik je bio ovisnik o drogama , i Marina ga je više puta prijavljivala policiji , za fizičko zlostavljanje , kada je pod uticajima narkotika. Naime , neke Andyjeve kolege su primjetile da ga nema par dana , a Marina je rekla kako su se posvađali , te da je on napustio njihovu kuću. Naime , nakon nekog vremena se ispostavilo da Andy nikada nije napustio njihov dom , nego da ga je Marina ubila i smjestila u zamrzivač. Kada ga je policija pronašla , reper je bio isječen na komade. Neki dijelovi tijela nisu pronađeni , kao ni organi pa se vodi polemika , da li je Marina pojela te organe. Marina se branila time da je bila žrtva nasilja , te da je to uradila u samoodbrani.