Kao grom iz vedra neba je osvanula vijest da pjevač Darko Lazić ima novu djevojku Barbaru Bobak, koju je domaća javnost imala priliku gledati u emisiji Zvezde GRanda.

Odmah nakon što je objavljeno da pjevač nije više sam, oglasila se i njegova bivša vjerenica Marina Gagić sa kojom ima sina Alekseja:

– On je slobodan čovjek, i može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu djevojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno stvarno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega – rekla nam je Marina.

Moramo podsjetiti da se nova Darkova djevojka zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je.

Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i Darko se poznaju već duži period, a i nekoliko puta su zajedno pjevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao, tako da su oni sve vrijeme pjevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta vjeridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona istog trenutka prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vrijeme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su njih dvoje zajedno. Ipak, par puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.