• Prva fotografija sina Marije Šerifović. Kada je sin Marije Šerifović došao na svijet, odmah je zarobio jedinstven kutak majčinog srca. Od tada je pjevačici prioritet maksimalno provesti vrijeme sa svojim voljenim djetetom. Njihove novosti na društvenim mrežama s nedavnog bijega izazvale su značajan interes njezinih odanih obožavatelja.

Iako Marija još nije otkrila identitet svoje nasljednice, nedavno je podijelila fotografiju s njihovog odmora na kojoj se jasno vidi rast i svijetla kosa osobe. U opisu fotografije Marija je izrazila nadu da će vječno sunce donijeti toplinu njenom nasljedniku dok budu gledali u more.

 • Marija nije gubila vrijeme dokumentirajući svoj prvi odmor putem vloga na svom YouTube kanalu, osiguravajući da će imati drage uspomene na koje će se osvrnuti u budućnosti.

Ovog lijepog dana započeo je naš inauguracijski godišnji odmor i željno iščekujemo rasplet događaja. Okrenuvši se sinu, Marija je uz blistav osmijeh razigrano uzviknula: “Imaš li riječi za podijeliti? Spremna sam se s njim upustiti u ovu avanturu! Mnogi su pisali da se vidi kako mu je tata neki rasan muškarac.

 • Dodatni tekst

  Od iznimne je važnosti znati prepoznati 7 pokazatelja koji mogu ukazivati ​​na moždani udar jer je hitno djelovati od vitalnog značaja prije dolaska hitne službe. Zbog kritičnih vremenskih ograničenja povezanih s moždanim udarima, nepružanje pomoći unutar nekoliko sati može imati potencijalno kobne posljedice. Dostavljenu informaciju dostavila je Vanja Milenković 20. lipnja 2024. godine u 10.25 sati.

  Kako bismo poduzeli promptno djelovanje prije dolaska stručne medicinske pomoći, nužno je prepoznati 7 pokazatelja moždanog udara. Ozbiljnost ovog stanja zahtijeva hitnu pozornost. Čak i uz pravovremenu intervenciju, 40% pojedinaca ima značajna oštećenja, dok oni koji ne dobiju pravovremenu i adekvatnu pomoć imaju još teže posljedice.

  Glavni čimbenici rizika mogu se navesti na sljedeći način: Hipertenzija se manifestira kao nagli i kontinuirani porast krvnog tlaka, dok je aritmija povezana s koronarnom bolešću. Nasuprot tome, ateroskleroza podrazumijeva začepljenje karotidnih arterija uzrokovano kolesterolskim plakovima, što rezultira povećanom gustinom krvi i razvojem krvnih ugrušaka. Ova oboljenja pretežno prevladavaju kod osoba starijih od 50 godina, kao i kod muškaraca.

  Jeste li znatiželjni koji pokazatelji upućuju na to da osoba doživljava moždani udar? Moždani udari obično se događaju u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima. Simptomi moždanog udara uključuju iznenadni gubitak osjeta ili snage u mišićima lica, ruku ili nogu, što može dovesti do paralize.

  Stanje obično utječe isključivo na lijevu ili desnu stranu tijela. Uobičajeni simptomi uključuju neujednačen osmijeh, ispružan i iskrivljen jezik, kao i poteškoće u govoru i artikulaciji, što dovodi do zabune u jeziku. Nadalje, pojedinci se mogu susresti sa smanjenim vidom, obično na jednom oku, i promatrati vidljivo lupanje karotidne arterije na zahvaćenoj strani.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here