U nasstavku današnjeg članka dotaći ćemo popularnog rijaliti programa Zadruga , te mogućnost ulazaka novih učesnika. Naime , Miljana Kulić glasi za jednu od najkontraveznijih zadrugarki ikada koja je ušla u rijaliti. On nje se svačta može oekivat , a moglo bi se reći da smo svašta i videli. Ona se ne ustručaje da ima se ksualne odnose pred kamerama , kao i da se oblači provokativnije.

Nedavno se nakon diskvalifikacije uselila na imanje sa svojim dečkom , sa kojim se ubrzo narušila odnose koji ni danas ne izgledaju najbolje. Neki bi rekli da Miljana ne zna koga želi. Naime , njema majka Marija Kulić je također bila učesnica istoimenog rijalitija , a ubrzo ga je napustila zbog narušenog zdravlja. Iako je Marija bila protiv Miljanine veze sa Zolom , ona je na drugu stranu podržavala vezu njene kćerke sa Nenadom – bebicom. Marija Kulić istakla je da po ceo dan plače zbog Nenada Macanovića Bebice i čitave situacije. Ona kaže da je Bebica posle bekstva iz “Zadruge” otišao kod nje i Siniše, te da je sam tražio da se u ponedeljak uveče vrati u rijaliti!

– Ušla bih u “Zadrugu” da pomognem Miljani! Ne bih je terala da bude s Nenadom, iako sam sigurna da je nijedan muškarac neće toliko voleti u životu, ali bih je suočila s istinom. Zola je ne voli i samo je iskorišćava. Bila mu je samo ulaznica za rijaliti da bi zaradio novac – kaže Marija.