I dnas se za vas dotičemo jedne dobro poznate teme , a o kojoj se proteklih dana itekako mnogo govori. Naime , reč je o zdravstvenom stanju Miljane Kulić ,popularne učesnice rijaliti programa , koja je nedavno bila životno ugrožena nakon komplikacija posle operacije smanjenja želuca koja je se odradila u Turskoj . Naime , ona je životno bila ugrožena ,a sada je doktor koji je operisao Miljanu poslao Kuriru prepisku sa Marijom Kulić , a u kojoj mu je ona pretila.

“Je*aću ti mamu, u šok sobi je, ima trombozu”, napisala je Marija. Naime , ovo je prvi put da se doktor koji je operisao Miljanu oglasi , te je istako : “Glavni razlog zašto smo toliko dugo čekali na ovu izjavu jesu dobre vesti od našeg pacijenta, a da se ne oslanjamo na tračeve ili spekulacije. Pacijent Miljana Kulić je 20. jula je imala operaciju u našoj klinici. Operaciju je izveo visoko profesionalan tim. Tokom operacije, koja je trajala 52 minuta, nije bilo povrede slezine, ni više od 10 cc krvarenja, a cela operacija je snimljena).

“Većina postoperativnog krvarenja se javlja u prva 24 sata i to je zapisano u medicinskoj literaturi. Našem pacijentu nisu uočena krvarenja, stoga je pacijent otpušten 23. jula, sa obezbeđenom zalihom lekova i vratio se u svoju zemlju. ” Naime , on je istakao da je njena operacija završena za jako kratko vreme , te je ukupno trajala 52 minuta , sa ne više od 10 cc , skoro bez krvarenje . Istakao je potom da je celu liniju zašio rukama , a sve da bi smanjio rizik od krvarenja ili curenja tokom operacije. Ostatak teksta ovde.