I dnaas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , a koja se tiče naše poznate glumica Ljiljane Jakšić , a koja je inače izennadila sve kada je saopštila da je ostala trudna u 52 godini života . Naime , na svet je stigla malena devojčica Darija , a koja više nije toliko malena , te je već krenula u trčći razred osnovne škole , te je Ljiljanajako vezana za nju . Naime , ona ne krije činjenicu koliko je ponosna majka , a to jako često i pokazuje , a tako štoo svakodnevno plasira fotografije na kojima malena Darija pozira sa ruksakom.

Od ranije je poznato da je glumica imala veliku želju da se ostvari kao majka , te je dugo i radila na tome , a na kraju je to i uspela , a kako je Darija krenula u treći razred ,odmah su prvi dan stigla oduševljenja i pozitivni utuisci. Tako je to Ljiljana odlučila da podeli javno , pa je ispričala sledeće : “Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učitejicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. (smeh) Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“, rekla je ona.

Kako je poznato da je za vreme korona virusa svako bio u lošoj situaciji, te su bez finansijskih sredstava ostale brojne javne ličnosti , pa i sama Ljiljana , tako ona ne prije da je jedva sastavljala kraj sa krajem . Sada je progovorila o tome , pa istakla sledeće : “Veliku zahvalnost dugujem bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju. Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lagodno prošle kroz ovaj krizni period”, rekla je glumica. Ostatak ovde.