U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču , a koja se tiče zdravlja. Naime , statistika pokazuje da je srčani udar ili moždaani udar jeddan od najčešćih uzroka zbog kojeg dolazi do smrti , a ono što je najviše zabrinjavajuće jeste činjenica da ih mladi ljudi sve češće doživljavaju. Britanski The Sun je prenio priču o mladoj djevojci po imenu Džodi Mekkan koja je imala samo 22 godine kada je preminula usljed srčanog udara.

Naime , njena majka je istakla kako je Džodi otišla u bolnicu zbog pankreatitisa , a pre toga je bila potpuno zdrava. Ona je istakla da ju je Džodi nakon dva dana pozvala i rekla da misli da ima srčani udar , a sledeći dan ju je osoblje bolnice pronašlo kako leži licem na dole , u krevetu bez svesti. Odmah je prebačena na odel intenzivne nege , kao i što je odma priključena na respirator. Ubrzo je ustanovljeno da je došlo do srčanog udara , a isti je se ponnovioo još 4 puta u narednih nekoliko dana , što devojka nije mogla da podnese , te je usled posledica i preminula .

Njena majka je istakla da je njena ćerka bila potpuno zdrava , kao i da je i sama htela da špohađa školu za medicinsku sestru, a onda je se odjednom razbolela.Ona je istakla da je dobila napad bolova primili su je u bolnicu poood dijagnozom akutnog pankreatitisa a ona je dva dana kasnije pozvala svoju majku i rekla joj da misli da je imala srčani udar. Majka joj je rekla da odmah pritisne dugme i pozove sestre.