U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se popularne srpske voditeljke i novinarke Ruške Jakić , a koja je trenutno i urednica emisije Ljubav i moda . Naime, ona je emitovana na brojnim kanalima u Srbiji , a kada je reč o Ruški , ona je rođena 1938 godine u Beogradu , a gde se i dan danas nalazi i radi . Naime ,ona je popularnost stekla za vreme bivše države , te je definitivno jedna od prvih dama sa nae javne scene koja je progovorila o temama koje su za mnoge bile tabu.

Ona ne krije činjenicu da sama sebe smatra zavodnicom, kao i jednom od najpoželjnijih Beograđanki. Naime , Raškini gosti su jako često bile brojne ličnosti iz sveta poznatih , kako oni iz muzičkog dela , tako ništa manje iz politike i sporta. Ipak, najveća „zvezda“ emisije bila je sama Ruška Jakić koja je po prvi put progovorila o mnogim tabu temama.

Autorka je priznala da je tokom 20 godina emitovanja promenjen koncept emisije, pa su se tako menjali gosti i teme. Više pažnje je posvetila uspešnim ženama koje su pokazale da mogu da pariraju muškarcima u „njihovom svetu“. Ono što se ne menja jeste njena energija i čuvena najava „Dobro veče! Ja sam Ruška Jakić. Neki me vole, neki me mrze, a ja za sebe mislim da sam fantastična.“  Ona iza sebe ima nekoliko brakova , pa je tako jednom ispričala da je tužna jer su njeni muževi bili nesrećni jer su muževi Ruške Jakić. Ostatak teksta ovde.