Možda će neki naši malo stariji čitaoci i da uspiju da na naslovnoj fotografiji prepoznaju našu poznatu pjevačicu iz Hrvatske, Doris Dragović, koja je vrhunac svoje karijere imala tokom osamdesetih i devedesetih. Ipak, malo ljudi zna da njeno pravo ime nije Doris, nego Dorotea, a zbog pjevačke karijere je počela da koristi ime Doris. Doris je svojevremeno bila tiha patnja mnogih poznatih i manje poznatih muškaraca, i slamala je muška srca, a mediji u Srbiji često ističu kako je bila i u vezi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, i to prije nego li je on upoznao Cecu, te da je bio zaluđen i očaran sa Doris.

Tako je i kontroverzni biznismen iz Novog Sada Nebojša Tubić Žabac je u jednom intervjuu na televiziji kojeg je dao nedavno rekao kako je i on bio u vezi sa Doris koja je trajala oko godinu i po dana. On je istakao kako su se on i hrvatska pjevačica bili upoznali na jednoj zabavi, te da je Doris tada bila malo više popila, pa mu se žalila na svoga tadašnjeg dečka, koji je bio nasilan prema njoj. Tada ga je bila i upitala da li može da mu sjedne u krilo i tako je krenulo njihovo zbližavanje.

O Doris i njenim muškarcima se često pisalo i nagađalo u medijima, te su je ejdno vrijeme bili povezivali i da je u vezi sa Zdravkom Čolićem, posebno kada se bila i pojavila u njegovom spotu za pjesmu ” Ti možeš sve al’ jedno ne”, i to je bilo dovoljno da krenu špekulacije o tome kako su ovo dvoje pjevača u vezi. Inače, Doris je skoro 4 decenije u braku sa bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom, te njih dvoje imaju i sina Bornu koji je danas odrastao muškarac.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here