Jedna od najgledanijih serija u regiji je prije nekoliko godina bila Montevideo u kojoj je sve simpatije pokupio dječak koji je glumio Stanoja a nakon ove serije nismo imali priliku da ga vidimo na filmskom platnu. Glumac Predrag Vasić je danas odrastao mladić i upravo je snimio film Čekaj me i vratiću se,u kojem glumi glavnu ulogu.

Ovo filmsko ostvarenje je režirao Borko Braković a Predrag koji je svima ostao u sjećanju kao drag i nasmijan dječak koji se nikako nije odvajao od Tirketa kojeg je glumio Miloš Biković je danas neprepoznatljiv. U novom filmu čija se radnja sastoji od nekoliko priča koje su međusobno ispreplitane Predrag tumači glavi lik.

Prvi dio filma se odvija u Herceg Novom i prati priču o dva druga Milunu i Mateju. Njih dvojica se dogovaraju o partiji tenisa i odlučuju da onaj koji izgubi treba da plati ručak u restoranu. Nakon što Matej izgubi njih dvojica odlaze u restoran i on priča Milunu o svojim noćnim morama koje ga godinama proganjaju.

Nakon toga Milun mu savjetuje da bi najbolje bilo da ode u neki manastir i da potraži savjet od sveštenika ali i da ode do lokalne vračare nane Šefike koja je kod stanovnika poznata kao žena koja ima moć da ukloni sve more i strahove. Njih dvojica kreću zajdno na put prema manastiru i idu kanjonom Morače a u jednom momentu Matej zaustavlja auto jer mu se u glavi počinju dešavati jako čudne stvari. Obuzima ga strahovit unutrašnji nemir i tada i počinje zaplet koji vam nećemo otkriti nego pogledajte film kada bude prikazivan.