Poznata muzička zvijezda Maja Berović je proslavila svoj 34. rođendan a cijeli dan na njenu adresu pristiže veliki broj čestitki kako od njenih fanova, tako i od prijatelja i članova porodice.

Maja koja će 17. jula održati veliki koncert na Niškoj tvrđavi rođendan je dočekala sa svojim suprugom Alenom u njihovom porodičnom domu u Austriji.

Tačno u ponoć Maja je oduvala svoje svjećice sa rođendanske tortke, a onda je otvorila i svoj poklon. Od supruga je dobila torbu koju je dugo željela, a pratioci na društvenim mrežama su imali priliku da vide kako to sve izgleda. Samo ćemo vam kazati da je torbica bila mnogo skupa, a u opisu slike ona je napisala “Mala beba”.

Vrijeme u toku dana je provela sa prijateljima i porodicom na ručaku koji je bio organizovan u njenu čast u jednom restoranu u gradu u kojem i stanuje.

Maya Berović rođena je osmog jula 1987. godine u mjestu Malešići kod Ilijaša 20 km sjeverno od Sarajeva. Svoj prvi album snimila je 2007. godine u Grand produkciji pod nazivom Život uživo, a pjesme u albumu su napisali Marina Tucaković i Aleksandar Milić. Poslije prvg albuma, Maya se razilazi s Grand produkcijom i Sašom Popovićem, nakon čega prelazi u IN Music, a kasnije u City Records. Godine 2008. izdaje svoj drugi album Crno zlato, dok sljedeće godine objavljuje singl “Koliko te ludo volim ja”, nakon čega nastupa po noćnim klubovima i diskotekama, praveći tako kratku medijsku pauzu. U izdavačkoj kući BN Music 2011. godine snima svoj album pod nazivom Maya 2011, a u oktobru 2012. godine izdaje album Djevojka sa juga, sa uvrštenim pjesmama “Mama, mama, Djevojka sa juga” i “Jedan pravi”.