Vijest koja je nedavno šokirala cijelu javnost Srbije, jeste kada su se utopila dva brata od 5 i 7 godina je jedna od vijesti iz crne hronike, koja se svakim danom sve više i više povećava. Priče vezane sa ubistva i samoubistva se iz dana u dan povećavaju, kako u Srbiji tako i u cijelom regionu, crna hronika je najčitanija nažalost, a slabo da gdje možemo pročitati neke lijepe vijesti jer ih skoro pa i nema.

Poslije niza ružnih vijesti, pojavila se i ova također nimalo lijepa, a riječ je o majci jednog doktora koja je skočila sa 8 metara visine. Prilikom pada ona je pala na tri žene koje su se u tom momentu zadesile tu, jedna od njih je prevezena u bolnicu jer je imala puknuće rebra, dok je druga doživjela toliki stres da nije mogla sebi doći dugo vremena. Za sada nije poznato da li je žena pala ili je skočila sa prvog sprata.

Ova starica ima 72 godine, i imala je puno sreće jer je pala na te tri žene i nije imala teže ozljede ni komplikacije, a dok se sve to dešavalo vlasnik piljare preko puta je bio svjedok i posmatrao cijelu situaciju. Ispričao je da je sve djelovalo normalno dok starica nije pala sa sprata. On za Ljiljanu ima samo riječi hvale, kaže da je jako prijatna žena i a je često dolazila kod njega u radnju i vodili su mnogo zanimljive razgovore, te da je ona majka doktora kojeg on poznaje, i da je sretan i zahvalan jer nije imala teže ozljede prilikom pada.