U današnjem članku donosimo vam jednu priču , koja je mnoge šokirala , te ostavila bez teksta. Naime , devojka koja se zove Milica Mršulja , ispričala je svoju šokantnu priču nedavno , koja je mnoge šokirala , a preživela je ono što se po svemu sudeći može desiti samo u filmovima. Nime , ona je rođena u Gjnilanu , na Kosovu , a kako kaže majka ju je ostavila u kartonskoj kutiji pored kontejnera da umre.

Dakle , ona je ostavljena jednog hladnog dana , a na njenu sreću pronađao ju je jedan slučajni prolaznik , te je odmah kontaktirao policiju. Potom je ona predata u službu sa Socijalni rad , te su je vrlo brzo usvojili roditelji koji su joj pružili svu ljubav ovoga sveta, te sigurno i bezbrižno detinjstvo . Međutim , kako decca u određenoj dobi znaju da budu surova i ona je preživela period života kada su je druga deca ponižavala činjenicom da ona nema svoje vvlastite roditelje , te da ljudi sa kojima živi nisu njenii roditelj.

Čim je porasla i shvatila šta je se sve desilo , odmah je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima , te je se prvo obratila opštini Gnjilane , ali su je oni tada šokirali saznanjem da su svi njeni papiri nestali. Kako saznajemo odmah je našla na internetu grupu u kojoj su bili stanovnici Gnjilana , te ih je upitala u slučaju ostavljene bebe , na šta je ubrzo dobila dosta odgvora , te saznala ime svoje majke . Odmah je potom odlučila da je kontaktira , međutim pošto je i sama majka , shvatila je šta znači činjenica kada vas neko ostavi da umrete na hladnoći , te je odustala od istog .