Kada su djeca u pitanju , postoje neke priče koje nas ostave bez teksta , i često nam nije jasno kako je tako nešto moguće , kao i šta su ti ljudi skrivili da im život vraća na tako brutalan i strašan način. Svi su slabi na djecu , i nitko nebi poželio nikome , da se nešto loše desi njegovom djetetu.

 

Priče o djeci koja baš i nisu imala sreće u životu su najtužnije i najpotresnije. U današnjem članku vam donosimo priču o jednoj bgebi po imenu Pirs Šepard. Ona ima 10 mjeseci i trenutno je u komi. To mu se desilo kada je sa mamom otišao u kupatilo , jer je njegova majka htjela da stavi veš u mašinu , te da ga uključi na pranje.

Majka ga je stavila sa strane da sjedne , i dok je ona odvajala veš i stavljala u mašinu , mala beba je nekako otvorila bocu  omekšivača  i malo ga popila. Kada je majka to primjetila , odmah je uzela svoje dijete i odvela ga u bolnicu , gdje su mu ispumpali stomačić , ali nakon toga nesretna beba nije došla svijesti. Ustanovilo se da je beba popila previše omekšivača , te je tečnost uništila mnoge organe , a najviše crijeva i jednjak. Majka Melisa koja ima 27 godina , kroz suze je rekla da sebi nikada neće oprostiti što je bila ovako neoprezna.