Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić čini se da su u procesu razvoda bar ako je suditi po službenom obavještenju Duškovog advokata, mada Jelena tvrdi da ona nije dobila nikakav zahtjev. Sama pjevačica je prije nekoliko mjeseci u jednom svom postu na Instagramu obavijestila svoje fanove kako su ona i njen suprug Duško odlučili da se sporazumno razvedu, jer se Duško više ne osjeća kao dio njihove porodice, a nakon toga se niko od njih dvoje nije oglašavao po tom pitanju u medijima ni u javnosti. I mada njih dvoje i dalje žive pod istim krovom, najviše zbog njihovih kćerki Nike i Atine, čini se da je ovoga puta njihov brak zaista došao do samoga kraja, te da par nije mogao da prevlada krizu koja je nastala nakon prošlog Božića, kada je Jelena prijavila Duška za nasilje u porodici.

Javnost mnogo interesuje šta o svemu ovome misle i Duškova sestra i majka, koje su bliske sa svojom još uvijek snajkom Jelenom. za Duškovu majku se zna da ona i danas živi u njegovom rodnom selu Kolovrat koje se nalazi u blizini Zrenjanina, te se zna da su duška, njegovi roditelji, u djetinjstvu, zbog siromaštva, bili jedno vrijeme ostavili i u Domu za nezbrinutu djecu, odnosno kasnije internat u čijem se sklopu školovao i da postane fudbaler.

Majka Nikoleta i sestra Katarina u Duškovom srcu imaju posebno mjesto pogotovo nakon što mu je preminuo otac. Njegova majka, iako joj je to Duško nudio, nikada nije željela da napusti svoje selo, a tamošnji mještani za nju imaju samo riječi hvale. Otkako se saznalo za razvod između Duška I jelene, novinari na sve načine pokušavaju da dobiju izjavu i Duškove majke po tom pitanju, ali ona svo vrijeme ostaje pri svome stavu da ne želi da se miješa u te stvari.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here