Pjevač o kojem se najviše piše u srpskim medijima ali ne zbog njegove uspješne karijere nego zbog turbulentnog privatnog života je Darko Lazić koji leti iz veze u vezu kao muha bez glave i iza sebe sije djecu o kojoj uopšte ne brine.

Trenutno je u vezi sa Barbarom Bobak mladom pjevačicom od koje se ne odvala i sa kojom stalno putuje po luksuznim destinacijama dok majke njegove djece, prva supruga Ana Sević koja mu je rodila kćerku Tinu i vjerenica Marina Gagić sa kojom ima sina Alekseja podižu tužbe protiv njega zbog neplaćenih alimentacija.

Kako pričaju komšije u njegovm rodnoim Brestaču Darkova majka je van sebe od kada je čula da njen sin planira i treću svadbu kao i da postoji mogućnost da je Barbara trudna a nakon njene objave da sada jede za dvoje. Branka ne može sebi da dođe i jako je zabrinuta jer Darko već treći put pravi isti scenario a nedavno je Ana poslala i izvršitelje zbog duga od milion dinara a Marina je također podnijela tužbu i najvjerovatnije će Darko i njoj biti obavezan da plaća alimentaciju za dijete.

Kako se njegovi troškovi samo gomilaju mjaka je zabrinuta da će uskoro pjevač raditi samo da bi mogao da izmiri dugove prema svojoj djeci a ako se i sa Barbarom dogodi kao i sa njegove prethodne dvije veze Darko će biti u neviđenom problemu. Kako stvari stoje dok se majka brine njega baš briga i za djecu i za novac on uživa sa novom djevojkom u Egiptu gdje su proslavili i njegov rođendan.