U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj od najkontraveznijih devojka koja je se pojavila na našoj javnoj sceni. Naime , Maja Marinković , nekadašnja učesnica popularnog rijaliti programa Zadruga , često je tema brojnih medija , kao i mnogih drugih tabloida. Pored svoje simpatičnosti , ona je neko ko nema dlake na jeziku , te kaže svakome šta misli .

Podsećanja radi , ona je u žižu javnosti dospela kada se upustila u odnos sa oženjenim muškarcem , koji je bio prilično turbulentan , te smo imali priliku da vidimo njezina razna stanja. Kako saznajemo , ona je nedavno sa svojim ocem Takijem posetila planinu Kosmaj , a jedna prelen i isplaniran dan se pretvorio u košmar. Njena prijateljica je se oglasila povodom toga , te ispričala u čemu je problem: – Maja se ne smiruje otkako je izašla iz “Zadruge” i možete je svuda videti. Na svim žurkama, splavovima i događajima koji se organizuju. Ona je svuda dobrodošla, ljudi je zaista vole. Nema javne ličnosti koja je za nju rekla nešto ružno. Maja Nikolić je njena velika prijateljica i njih dve će uskoro na jedno putovanje u Grčku. Baš su se lepo našle i super se skapirale. Pevačica stalno kritikuje Maju da mora da vodi računa o zdravlju jer ona je zaista nemarna.

Čak je i Takija zvala da mu kaže da povede računa o njoj jer Maja skoro ništa ne jede. Tripuje se da će biti debela, da će se ugojiti i neće više biti tako seksi i vitka. Iako izgleda besprekorno, ona misli da je sklona gojenju – počinje prijateljica starlete koja je odlično poznaje i koja na sve načine pokušava da je nagovori da se dozove pameti, ali joj ne polazi za rukom. Ostatak teksta pročitajte ovde.