Ceca Ražnatović je svakako 2021 godinu počela na najbolji mogući način, jer je napokon objavila da je ušla u vezu sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem, i kako se može vidjeti na njenom licu, ali i objava na Instagramu, ona je itekako sretna osoba. Kako je rekla jako dugo vremena nije imala nekog muškarca pored sebe, i sada je napokon sretna i zadovoljna te ispunjena u svakom mogućem smislu. 

Ona je prošle godine u ljeto postala i ponosna baka, te njenoj sreći definitivno nije bilo kraja kada je na svijet došao mali Željko. On je na želju njenog sina Veljka, dobio ime po njegovom ocu, tako da je Ceca bila duplo sretnija, jer je on slika i prilika njenog pokojnoga muža. 

Ona se tako trudi da svaki svoj slobodan trenutak provede sa svojim unukom, a čak je i prošle godine ga povela sa sobom na odmor i to na Maltu, gdje Ceca apsolutno svake godine ide na more. Kao što se zna, tamo je kupila i ogromnu kuću te manji posjed u čijem dvorištu je napravila i malu crkvu, samo za svoje potrebe i molitve. 

Ona je i više nego aktivna na Instagramu, a svaki dan objavljuje neke storije, a sada je objavila nove fotke sa svojim unukom, na kojem ga nježno ljubi i mazi, mada Veljku nije po volji, da ga žene toliko razmaze koliko ne bi trebalo. Pogledajte i samai kako je to izgledalo.