U nastavku današnjeg članka, reč dvije o domaćoj estradi koja se u ove paklene vruće dane rasula po celom svetu tražeći svoje osveženje i hladovinu. Jako dobro se zna da je Dubai u poslednjih par meseci pravi hit među estradom. Hurikanke, Marija Šerifović, Dara Bubamara su samo od nekih koje su potražile osveženje na ovoj luksuznoj destinaciji. 

Međutim, Ceca Ražnatović ne menja plan i program, jer je ona na Kipru, i to zajedno sa svojom kumom Viki Miljković. Naime, one su spojile ugodno sa korisnim, jer ceca planira da renovira kompletnu vilu, a Viki je nedavno otvorila firmu za restauraciju poslovnih objekata i kuća uopšte. Tako da će joj kuma biti prva mušterija. 

Viki je ponudila da se uradi džaba sve zarad kumstva, ali Ceca nije htela ni da čuje, a nakon toga ponudila joj je i sniženje, što opet srpaska majka nije želela da zna, jer ne želi da njen posao trpi,a  tek je i krenula, pa da odmah radi sa minusom, to ne bi bilo u redu. Poznato je koliko je Taške, Vikijev muž zabrinut za svoju suprugu i njeno zdravlje, a kako srpski mediji pišu, on je jako zabrinut za nju, jer su njena oba roditelja imali onu najgoru bolest tu-mor. 

Zato joj stalno podcrtava, kako mora zdravo da se hrani, da izbegava prije svega stres, da ne boravi u zapušenim prostorijama i da ostavi cigarete napokon. On ne voli Zvezde Granda kada se ona svađa sa drugim članovima žirija, pa čak i kada zzna da je sve iscenirano, ali opet ne može protiv sebe.