Od kada su se u našem regionu počeli prikazivati rijaliti programi prije nešto više od petnaestak godina oni su postali vremenom i najgledaniji TV format a pojedine emisije su oborile sve rekorde gledanosti kao što je slučaj sa Zadrugom koja se već petu sezonu prikazuje na TV Pink vlasnika Željka Mitrovića.

Iako ova vrsta sadržaja nema nikakvu vrijednost i spada u teški šund svaki dan ima sve više gledalaca što je i svojevrsni kulturološki fenomen i pokazuje koliko su se promijenili i vrijeme ali i sistemi vrijednosti. Rijaliti je doveo do toga da osobe koje se pojavljuju u njemu kao takmičari postaju poznate ličnosti pa čak i uzori mladim generacijama što je posebno loše a jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica je Luna Đogani koja je bila učesnica u drugoj sezoni i tada je stupila u ljubavnu vezu pred kamerama sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem.

Njihova veza nije opstala nakon izlaska iz rijalitija ali je Luna itekako profitirala od nje jer je u sljedećoj sezoni odnijela pobjedu i vrijednu novčanu nagradu. Zatim je opet u rijalitju upoznala Marka Miljkovića sa kojim je stupila u vezu ali su ostali zajedno i nakon što su izašli napolje a zatim su se vjenčali i postali roditelji male djevojčice Mie.

Luna i Marko imaju svoj jutjub kanal na kojem iznose detalje iz svog privatnog života i imaju veliki broj pratilaca. Ona se nakon poroda borila sa viškom kilograma ali je uspjela da povrati prijašnju liniju tako što je svaki jutro na prazan želudac uzimala po jednu kašikicu smjese koju je napravila od rendane jabuke, meda i kurkume a svoje obroke je podijelila u pet manjih porcija.