Rijaliti zvijezde Luna Đogani i Marko Miljković, prema pisanju medija, prave rijaliti sa tek rođenom kćerkicom Mijom.

Ovi novopečeni roditelji su, kako se navodi, riješili da se porodično snimaju za svoj Jutjub kanal, na kojem imaju 104 hiljade pretplatnika.

Luna i beba su u subotu napusile bolnicu Narodni front, i uskoro će zajedno stati pred kamere.

– Luna i Marko od Jutjub kanala, na kojem fanovi prate cijeli njihov privatan život, godišnje zarade oko 70 hiljada eura. Zbog toga su se još prije dva mjeseca dogovorili da snimaju i svoju kćerku kada se rodi. Vjeruju da će to biti pravi pogodak i dodatno im povećati gledanost, ali i zaradu. Fanovi će tako moći da vide kako se to Luna snalazi kao majka, ali i da li je Marko vješt u mijenjanju pelena – priča izvor pomenutog lista.

Oni vjeruju da će njihov novi rijaliti postati pravi hit.

– Riješili su da zabilježe baš sve! Biće tu i emotivnih trenutaka, ali i smiješnih, zbog toga što su tek postali roditelji i sigurno će im biti potrebno malo vremena da se naviknu. U nekim kadrovima naći će se i deda Gagi, baka Anabela, tetka Nina i ostali članovi mnogobrojne familije Đogani, ali i Miljković – priča izvor i dodaje da motiv Đoganijeve i Miljkovića nije samo novac:

– Pored toga što će zaraditi, na ovaj način će zabilježiti dragocjene momente sa svojom Mijom i imat će vrijedne uspomene.

Luna je isto tako potvrdila da će se Markova i njena nasljednica naći pred kamerama.

– Snimat ćemo Miju za Jutjub. Mi smo javne ličnosti i nema razloga da je krijemo. Kad- tad će je neko slikati ili snimiti, pa što ne bismo mi to uradili?!