Ana Brnabić je sbakako osoba koja je u vijek u centru pažnje kada je u pitanju srpska, ali i balkanska politička scena. Žena koja je apsolutno sve šokirala kada je došla na mjesto Premijera Srbije, i kada je odmah rekla novinarima, ali i cijeloj javnosti u Srbiji da je gej, to je jednostavno svima bilo teško da se prihvati. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, ljudi su malo po malo ipak prihvatili tu njenu “čudnu stranmu” za jednu ženu koja se bavi politikom. 

Njena pratilja je poznata doktorica, koja se skoro nikako ne pojavljuje u javnosti sa njom, a njih dvije su prije 2 godine putem vještačke oplodnje dobili i sina Igora, kojeg uvijek čuvaju od oka fotoreportera. Međutim, iako je moćna i uticajna žena, Ana Brnabić jođ uvijek nije dobila dozvolu, da se može nazivati roditeljom djeteta, dok je njena majka zavedena u papirima, kao majka djeteta. 

Sada se obični roditelji pitaju, pa je li ona otac ili majka djeteta, ili je nešto treće u pitanju? Poznato je da je doktorica jako zgodna i lijepa žena i da uvijek vodi brige o stajlingu, uvijek je šik dotjerana i našminkana a njeni modni detalji definitivno oduzimaju dah, kada se pogleda kakve sve modne marke kombinuje na sebi. 

Tako se nedavno pojavila sa Anom Brnabić na jednom prijemu, a na sebi je imala haljinu koja košta pravo bogatstvo. Modni kritičari kažu da je cijelna ovog zadovoljstva između 4 i 5 srpskih plata. Sada se nameće piitanje, ako radi posao doktora, odakle joj ovoliki novac za ovakve stvari?